Drsna garažna vrata

Drsna garažna vrata. Izdelana so iz okvir v katerega se vgradijo paneli. Vrata se zmontirajo na zunanjo stran objekta in so namenjena fizičnemu zapiranju brez posebnega tesnjenja!
OMENJEN TIP VRAT IMA SLABO TESNENJE in ni namenjen za vratne odprtine kjer se pričakuje tesnjenje!
Nobena drsna garažna vrata, ki jih dobavlja KIP KOP d.o.o. ne vsebujejo CFC, napolnjena so s poliuretansko peno, konstrukcijska plošča iz galvaniziranega jekla pa ima dvojno oplaščenje. Zgradba polnila, debeline 40 mm, ponuja izredno trdnost in zmanjšuje škodo, ki nastane zaradi trkov in udarcev.

Drsna garažna vrata so izdelana iz aluminijskega okvirja in panelnih plošč, katere so sestavljene iz dvoslojnega galvaniziranega jekla s končno obdelavo s prašnim barvanjem. Dobavitelj plošč za izdelavo drsnih garažnih vrat je priznano Švicarsko podjetje TECSEDO. Zgradba plošče jeklenih KIPLIFT sekcijskih garažnih vrat je običajno dvojno oplaščena z izolacijskim jedrom. Debelina vratnih plošč z dvojno oblogo je 40 mm.
Jeklene vratne plošče sekcijskih vrat so na zunanji strani prekrite z vzorcem naravnega lesa, ki jim daje praktičen in estetsko prijeten videz. Gladko obdelane jeklene plošče imajo preprost sodoben videz, ki dopolnjuje moderno arhitekturo. Ta drsna vrata so znana kot "FLAT " vrata. Obstajajo še vrata prekrita z laminatno folijo v izgledu zlatega ali temnega hrasta, mahagonija ali oreha. Prav tako v naši ponudbi najdete vzorce s kasetnim motivom oz. "KOCKAMI".


Osnovna cena večinoma zajema vratno krilo v woodgrain strukturi, izjemoma pri RAL 9007 barvi, kjer je v osnovo vključen gladek motiv z eno črto!


Na zahtevo stranke lahko dobavimo vrata v naslednjih motivih:
-LINIJSKI MOTIV woodgrain
-GLADEK MOTIV
-GLADEK MOTIV z eno črto
-KASETNI MOTIV
-MICROLINE MOTIV

Krilo vrat je postavljeno na zgornje in spodnje vodilo ter je opremljeno z motornim pogonom joy 2000N, kontrolno ploščo za odpiranje iz prostora + 2 X daljinski upravljalec. Motorni pogon omogoča gladko drsenje vrat v levo in desno stran za odpiranje oz. zapiranje vrat.

Drsna garažna vrata se lahko postavijo le na mesto, ki ima zadosten prostor za dvakratno širino vratnega krila, saj se za odpiranje celotna širina krila pomakne po vodilih v stran. Če je na steni dovolj prostora se lahko montaža izvede na zunanji ali notranji del objekta.

V vrata lahko vgradimo svetlobne odprtine ali izdelamo celoten svetlobni panel. Svetlobne odprtine lahko dobavimo v barvi vrat  , različnih  drugih barvah ali na željo kupca izvedemo prašno barvanje svetlobnega panela.

Kupec lahko izbira polnilo med tovarniško prašno barvanimi ali imitacijskimi barvnimi odtenki, kateri so:

V OSNOVNI CENI:
- BELA RAL 9010 / woodgrain struktura / linijski motiv
- SREBRNA RAL 9006 / woodgrain struktura / linijski motiv
- RJAVA RAL 8014 / woodgrain struktura / linijski motiv

ZA DOPLAČILO:
- ANTRACIT RAL 7016 / woodgrain struktura / linijski motiv
- ANTRACIT RAL 7016 / gladek panel / 1 črta ali brez črt – sandgrain obdelava
- BELA RAL 9016 / gladek panel / 1 črta ali brez črt - polygrain obdelava
- SIVA RAL 9007 / woodgrain struktura / linijski motiv
- SIVA RAL 9007 / gladek panel z eno črto
- ZLATI HRAST / woodgrain struktura / linijski motiv
- ZLATI HRAST / gladek panel z eno črto
- TEMNI HRAST / woodgrain struktura / linijski motiv
- TEMNI HRAST / gladek panel z eno črto
- MAHAGONY / woodgrain struktura z eno črto ali brez črt / linijski motiv
- WINCHESTER / gladek panel z eno črto

Drsna dvižna garažna vrata iz naše proizvodnje imajo zaradi vrhunskih materialov dolgo življenjsko dobo. Ob upoštevanju predpisanega  letnega servisa pa tudi dolgo garancijsko dobo, katera je:
- 12 let na panele (na prerjavenje panelov, kar pomeni luknja skozi panel),
-  5 let na ostale gibljive komponente!

VRSTA PANELA

Območja, ki jih pokrivamo.

Naša storitev obsega široko območje, saj pokrivamo več različnih regij. Ne glede na to, ali se nahajate v mestu ali oddaljenem podeželskem območju, smo tukaj, da vam zagotovimo naše vrhunske storitve. Naša prisotnost sega v različne kraje in se nenehno širi, kar nam omogoča, da dosežemo stranke v večjih mestih, manjših naseljih in njihovi okolici.

Kontaktirajte nas še danes