Osebni prehod v dvižnih garažnih vratih

Mojstrovina tehnologije, možnost vrat za vstopanje oseb (OSEBNI PREHOD) je odlična rešitev za gospodinjstva in industrijo, ki garažo uporabljajo redno, vendar ne nujno samo za hrambo vozil.
Dostop do hladilnika, orodja, koles itd. je enostaven, če imate vgrajena široka prehodna vrata za osebni prehod, ki jih lahko uporabljate, ne da bi morali odpirati celotna garažna vrata.

Standardno visoko varnost dosežemo z vgrajenim zgornjim drsnim hidravličnim vratnim zapiralom, ki zagotavlja, da so vrata vedno zaprta.
Magnetni senzor vgrajen v okovju vrat pa poskrbi, da je daljinsko upravljanje nemogoče v kolikor krilo prehodnih vrat ni popolnoma zaprto.
Zaradi spodnjega aluminijastega praga višine le 19 mm je dostop za kolesa, mopede, invalidske vozičke in samokolnice zares zelo enostaven.
Posebna oblika aluminijastega praga pa zmanjšuje nevarnost spotikanja / zatikanja in olajša prehod s kolesi.

Za izdelavo osebnega prehoda uporabljamo le najkvalitetnejše aluminijaste profile. Posebnost izvedbe pa izpostavimo vgrajene tečaje vratnega krila v celotni višini panela, kar zagotavlja dodatno trdnost in dolgo življensko dobo dvižnim vratom.

Zasnova mehanike temelji na visokem nivoju varnosti uporabe dvižnih vrat z vgrajenim osebnim prehodom zato so vsaka vrata standardno opremljena z magnetnim stikalom in hidravličnim zapiralom.

Dimenzija vratne odprtine osebnega prehoda se lahko prilagodi želji stranke, upoštevati pa se mora tudi tehnična izvedljivost glede na velikost dvižnih vrat.

Pozicija osebnega prehoda se lahko prilagodi želji stranke na voljo pa so naslednje opcije:
-pozicija levo
-pozicija na sredini
-pozicija desno

Osebni prehod vgrajen v dvižna vrata ima visoko stopnjo protivlomne varnosti. Neželen vstop v objekt preprečuje vgrajena ključavnica.

Kupec lahko izbira polnilo med tovarniško prašno barvanimi ali imitacijskimi barvnimi odtenki, kateri so:

V OSNOVNI CENI:
- BELA RAL 9010 / woodgrain struktura / linijski motiv

ZA DOPLAČILO:

- SREBRNA RAL 9006 / woodgrain struktura / linijski motiv
- RJAVA RAL 8014 / woodgrain struktura / linijski motiv
- ANTRACIT RAL 7016 / woodgrain struktura / linijski motiv
- ANTRACIT RAL 7016 / gladek panel / 1 črta ali brez črt – sandgrain obdelava
- BELA RAL 9010 / gladek panel / 1 črta ali brez črt - polygrain obdelava
- SIVA RAL 9007 / woodgrain struktura / linijski motiv
- SIVA RAL 9007 / gladek panel z eno črto
- ZLATI HRAST / woodgrain struktura / linijski motiv
- ZLATI HRAST / gladek panel z eno črto
- TEMNI HRAST / woodgrain struktura / linijski motiv
- TEMNI HRAST / gladek panel z eno črto
- MAHAGONY / woodgrain struktura / linijski motiv
- WINCHESTER / gladek panel z eno črto

Barva po želji? Iz naše proizvodnje lahko na željo kupca ponudimo dobavo vrat po RAL karti. Na tem mestu lahko kupec izbira med različnimi motivi oz. izgledi.

Osebni prehod vgrajen v dvižna vrata iz naše proizvodnje ima zaradi vrhunskih materialov dolgo življenjsko dobo. Ob upoštevanju predpisanega  letnega servisa pa tudi dolgo garancijsko dobo, katera je:
- 12 let na panele (na prerjavenje panelov, kar pomeni luknja skozi panel),
-  2 leti na elektroniko in ostale gibljive komponente!

VRSTA PANELA

Območja, ki jih pokrivamo.

Naša storitev obsega široko območje, saj pokrivamo več različnih regij. Ne glede na to, ali se nahajate v mestu ali oddaljenem podeželskem območju, smo tukaj, da vam zagotovimo naše vrhunske storitve. Naša prisotnost sega v različne kraje in se nenehno širi, kar nam omogoča, da dosežemo stranke v večjih mestih, manjših naseljih in njihovi okolici.

Kontaktirajte nas še danes