Rolo industrijska dvižna vrata

DOBAVLJIVO DO 12M ŠIRINE IN 9M VIŠINE

Rolo dvižna industrijska navojna vrata spadajo med robustne vsestranske sisteme industrijskih vrat. Ta vrata se imenujejo rolo navojna, ker se odpirajo in zapirajo z navijanjem lamelnega plašča na osovino. Zaradi takšnega načina delovanja in tehnične zasnove jih lahko namestite na notranji strani odprtine.
Z rolo navojnimi industrijskimi vrati lahko popolnoma izkoristite prostor pred in za garažno odprtino, saj se odpirajo navpično in se nato zvijejo v rolo. Ta način delovanja je idealen za reševanje težav, ki jih v notranjosti objekta lahko povzročajo visoka dvigala, stroji in ostala orodja.


Izolirana rolo navojna vrata imajo zadovoljivo sposobnost tesnjenja. Visoka varnost dvojno oplaščenih izoliranih rolo navojnih vrat pomeni, da so ta vrata primerna za prostore, ki se ne uporabljajo samo za orodja temveč pomagajo pri ohranjanju nespremenljive notranje temperature.
Kvalitetna elastična tesnila tesnijo po celotnem obsegu vodil in na spodnjem delu lamele s čemer preprečujejo, da bi v notranjost prostora zašel prah, listje ali dež. Po naročilu je na voljo tudi dodatno nadometno tesnilo.

Zakaj izolacija?
Obstajajo trije enostavni razlogi za izbiro izoliranih rolo navojnih industrijskih vrat:
1. Večja trdnost lamele zaradi izboljšane varnosti,
2. Dobre toplotno izolacijske lastnosti,
3. Prekinjeni toplotni most, ki preprečuje kondenziranje garažnih vrat na notranji strani.
Nobena izolirana industrijska vrata, ki jih dobavlja KIP KOP d.o.o. ne vsebujejo CFC materiala, napolnjena so s poliuretansko peno, konstrukcijska jeklena lamela pa ima dvojno oplaščenje.
Zgradba lamel ponuja izredno trdnost in zmanjšuje škodo, ki nastane zaradi trkov in udarcev.

Rolo navojna industrijska vrata so v večini izdelana iz jeklenih dvostenskih lamel debeline cca. 25 mm s končno obdelavo s prašnim barvanjem. Vodila so prav tako jeklena s končno obdelavo s prašnim barvanjem. Obstaja možnost, da se lamelni plašč dobavi v kombinaciji drugačnega barvnega odtenka, kot vodila.

Rolo navojna industrijska vrata so izključno dobavljiva z vgrajenim reduktorskim elektromotornim pogonom. Osnovna cena zajema krmiljenje vrat s stikali na kontrolni omari.
Za doplačilo imamo možnost vrata opremiti z daljinskim upravljalcem pri čemer je potrebno vratom dodati varnostne komponente, elektroniko s sprejemnikom in daljinski upravljalec. V vsakem primeru je delovanje zaradi odlične konstrukcije in elementov zasnove gladko in tiho. Rolo navojna industrijska vrata vam, ko so odprta, ponujajo celotno uporabno širino in višino

Zaradi jeklenih vodil in posebne konstrukcije lamel imajo vrata visoko stopnjo vetrne zaščite, ki je vedno minimalno 2. stopnje, kar znaša zaščito proti hitrosti vetra do 100 km/h.
Po želji stranke so lahko vrata opremljena za še bolj vetrovna območja z uporabo posebnih proti-vetrnih kljukic, katere celo vratom do dimenzije 12x9m omogočijo vetrno zaščito 4. stopnje, kar znaša zaščito proti vetru hitrosti kar do 150 km/h.

Rolo navojna industrijska vrata imajo zahtevo, da mora biti objekt opremljen še min. z enim vhodom v notranjost prostora, kar omogoča odprtje vrat v sili, morebitni okvari ali izpadu el. toka.
Ko so vrata zaprta je vhod v prostor nemogoč. Za vhod oz. ob primeru nasilnega vdora je potrebno razdejanje vrat.

V vrata lahko vgradimo svetlobne lamele, katere lahko dobavimo v barvi vrat ali pa v različnih drugih barvah.

Kupec lahko izbira med tovarniško prašno barvanimi barvnimi odtenki, kateri so:

V OSNOVNI CENI:
- BELA RAL 9016 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- RJAVA RAL 8017 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- SREBRNA RAL 9006 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- UMAZANO BELA RAL 9002 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- TEMNO RJAVA RAL 8017 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- SIVA RAL 9007 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- TEMNO SIVA RAL 7015 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- ZELENA RAL 6005 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- RDEČA RAL 3000 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- MODRA RAL 5010 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- BEŽ RAL 1013 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
- ANTRACIT RAL 7016 zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)

ZA DOPLAČILO:
- Imitacija lesa ZLATI HRAST zunaj + znotraj / struktura izbočenega dela lamele je rebrasta struktura vbočenega dela pa je opremljena z dvema ojačitvama - vdolbinama (LINIJSKI MOTIV)
Po naročilu možna dobava tudi drugih barvnih odtenkov.

Rolo navojna industrijska vrata iz naše proizvodnje imajo zaradi vrhunskih materialov dolgo življenjsko dobo. Ob upoštevanju predpisanega letnega servisa pa tudi dolgo garancijsko dobo, katera je:
- 2 leti na panele (na prerjavenje panelov, kar pomeni luknja skozi panel),
- 2 leti na elektroniko in ostale gibljive komponente!

Območja, ki jih pokrivamo.

Naša storitev obsega široko območje, saj pokrivamo več različnih regij. Ne glede na to, ali se nahajate v mestu ali oddaljenem podeželskem območju, smo tukaj, da vam zagotovimo naše vrhunske storitve. Naša prisotnost sega v različne kraje in se nenehno širi, kar nam omogoča, da dosežemo stranke v večjih mestih, manjših naseljih in njihovi okolici.

Kontaktirajte nas še danes